Co™
Gość
Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem, ale wydaje mi się, że duża część graczy w naszym sojuszu, bardzo rzadko zagląda do gry a jeszcze rzadziej na forum.
Uważam, że trzeba coś z tym zrobić... A co to już powinno ustalić szefostwo.
mi rowniez sie wydaje ze to przez sezon urlopowy jest taka mama frekwencja na forum, ja sama teraz tez wyjechalam na weekend ale odwiedzam forum jak tylko moge, a na grze jestem dosc czesto po kilka razy dziennie, chyba sie od niej uzaleznilam hehe. bo zanim wyjde do pracy to musze na nia wpasc choc na sekundke:)
heh tez wstaje przez gre o 7 jak mam na 8 do szkoly przed szkola na 10 - 15 minut na grze jestem akurat w tym czasie zdaze sie rozbudowac a jak przychodze to od razu na gre wchodze
Zgadzam sie z szefostwem żeby na podstawie miedzy innymi aktywnosci na forum rozdzielac miejsca w glownym sojuszu i akademii. Ja tez juz wkoncu na dobre wrocilem z pracy i urlopow i bede juz mogl na biezaco pisac na forum i kontrolowac gre.
Gość
A nie prowadzimy bo nie mamy z kim z wszystkimi do okoła mamy sojusz
Użytkownik
Słusznie prawisz
Czasem mam takie wrażenie, że trochę "marnujemy" czas na jakieś farmy, a jak przyjdzie co do czego, nie będziemy się umieli dograć, ani nie znamy swoich możliwości i umiejętności.
Dobrze mówicie. Gorzej właśnie będzie gdy ktoś nas napadnie. Ogólnie widzę że w sojuszu jest wielu indywidualistów i to niestety może przynieść fatalne skutki. Ale może coś się polepszy.
Dobrze mówisz. Nie mamy zbyt dużego doświadczenia jeśli chodzi o jakieś duże wspólne skoordynowane akcje i może być to nasz gwóźdź do trumny. Może jakiś atak na słabszy sojusz nie sprzymierzony z mocnymi sojuszami ?? Może atak na sojusze z pozycji w rankingu 200-300 ??