Co™
Ja to się Zagłebiem nie interesuje, ale tyle kasy co ma KGHM to nie powinieneś się martwić czy w środku gra Goliński, tylko przynajmniej Zdebel lub Lewandowski. Nie mają szans kogo oni kupili nowego?? Ja nawet nie słyszałem. Wisła się nieźle wzocniła Niedzielan, Ćwieląg, o Legii już nie wspomnę Tylko jestem ciekawy jak gra ten Ventura.
Dotychczasowe transfery Legii:
Błażej Augustyn (Bolton)
Martins Ekwueme (Polonia Warszawa)
Kamil Grosicki (Pogoń Szczecin)
Jakub Rzeźniczak (powrót z wypożyczenia)
Wojciech Skaba (Odra Wodzisław)
Inaki Astiz Ventura (Osasuna Pampeluna)
Jakub Wawrzyniak (Widzew Łódź)
A skąd Górnik wziął milion złotych na Hajte i Marciniaka??
Gornik ma nowego sponsora strategicznego- Allianz Polska
oni maja duuuzo kasy
budzet Gornika w tym sezonie byl 4 mln zlotych a w przyszlym bedzie 15 mln
przyszli:
Marciniak
Hajto
Orlowicz
Zahorski
Przyjda:
Cantoro
Golos (albo do chorzowskich )
Brzeczek
Raszkula (snajper z 3 ligi)
krol strzelcow ligi nigeryjskiej
i moze jakis 20 latek z RC Lens (!)
PS: Gornik wygral sparing z pepikami 2:0 ! Bramki: Gierczak i Malinowski
19\G/48
ziolek90 napisał:
No tak ale ta druzyna pepików nie gra nawet w 2 lidze więc wiesz... Niedawno GKS Katowice (III liga) pocisnął ich 5:1 czy 4:1, czyli nie ma czym się chwalić.
kiedy ??
ziolek90 napisał:
Ja to się Zagłebiem nie interesuje, ale tyle kasy co ma KGHM to nie powinieneś się martwić czy w środku gra Goliński, tylko przynajmniej Zdebel lub Lewandowski. Nie mają szans kogo oni kupili nowego?? Ja nawet nie słyszałem. Wisła się nieźle wzocniła Niedzielan, Ćwieląg, o Legii już nie wspomnę
Tylko jestem ciekawy jak gra ten Ventura.
Dotychczasowe transfery Legii:
Błażej Augustyn (Bolton)
Martins Ekwueme (Polonia Warszawa)
Kamil Grosicki (Pogoń Szczecin)
Jakub Rzeźniczak (powrót z wypożyczenia)
Wojciech Skaba (Odra Wodzisław)
Inaki Astiz Ventura (Osasuna Pampeluna)
Jakub Wawrzyniak (Widzew Łódź)
A skąd Górnik wziął milion złotych na Hajte i Marciniaka??
Grosicki, Rzezniczak i Wawrzyniak trafione transfery
A ten Astiz Ventura SUPER TRANSFER!
a co do grup LM... mogly byc ciekawsze
Rzeźniczak przyszedł z wypożyczenia, Grosicki i Wawrzyniak może nie są gwiazdami, ale nie grają tak źle.
Nie wiem czemu się czepiasz Astiza, ile to Legia w tym sezonie bramek straciła ?? o 0 czyli jednakchyba nie jest tak z nim źle skoro w 5 kolejkach bramki jeszcze nie stracili.
Grupy w LM w tym sezonie takie są, że praktycznie wszędzie wyjdą drużyny z 1 i 2 koszyka, Lazio i Celtic z Borucem w bramce mogą tylko chyba powalczyć o awans
a co powicie przed dzisiejszym losowanie 1 rundy pucharu UEFA Lens, Tottenham, Getafe, Dinamo Bukareszt, Crvena Zvezda Belgrad. Chyba Groclin bez szans Dinamo podobnie gra chyba do Steaua, a Crvena też poza zasięgiem.