Co™

Co™

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Proszę o wiekszą aktywnośc na forum.

#1 07-07-2007 08:29:51

niumin

Użytkownik

Punktów :   

Powitanie

Imię - Dominik. Urodzony w 1976 roku w Gorlicach. Tam też mieszkam. Życie dzielę pomiędzy Polską i Pakistanem. Pracuję tam na wiertni (dłubiemy w ziemi za ropą i gazem). Zainteresowania różne, ale jak już wcześniej u kogoś przeczytałem - nieadekwatne do potrzeby chwili. Jedyne co mi nie przechodzi to zamiłowanie do drogich zabawek.
Travian? Przez przypadek wlazłem z interii na stronkę i się zaczęło. Najbardziej wkurzające jak jestem w drodze do lub z roboty. Latam po lotniskach szukając wolnego kompa żeby magazyny się nie zapchały . Dwóch kumpli ode mnie też zaczęło się bawić. Teraz pojechali na wczasy i zostawili mi pod opieką osady Sukkur i Karachi. Kumpel co robi w Afryce (Mozambik) też się zaraził - rafikowo.

Żona i dzieci (dwójka, on i ona) nie podzielają mego zainteresowania travianem.

Żadnego kibicowania. Chyba że przy okazji z kolegami flaszeczkę to mogę coś obejżeć. Aktywnie to tylko pływanie sporadycznie i latanie za piłką z córką. Literatura - popularno-naukowa, fantasy, czasami jakaś akcja. Miłośnik seriali - Star gate SG1 (wszystkie 10 sezonów), Star gate Atlantis (2 sezony, trzeci czeka na oglądnięcie), Buffy (wszystkie 7), Roswell (wszystkie 3), Dark angel (wszystkie 2). W kolejce czeka parę serali do zaliczenia, w tym 9 sezonów The x-files.

Proszę o wiekszą aktywnośc na forum.

Stopka forum

RSS